main slider main slider main slider
 

Картонени чаши 

Отстъпки от над: 5%

slider caption
 

Посуда и прибори за еднократна употреба

Отстъпки от над: 10%

slider caption
 

Хранително фолио - всички размери

Отстъпки от над: 15%

slider caption

 

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

За поръчка над 100лв.

 

ЛЕСНО РАЗПЛАЩАНЕ

Различни методи за плащане

 

БЪРЗА ДОСТАВКА

В рамките на 2 работни дни

 

Категории

Каталог
 

За нас

Fresh & Clean HoReCa Ltd  предлага почистващи,перилни,хигиенни материали и консумативи за хотели,ресторанти,кафетерии и барове, както и висококачествени почистващи препарати за професионално почистване.Успехът ни се основава на непрекъснатото изследване и развитие, иновативни производствени процеси и опит обхващащ хотелския бизнес,здравеопазването,хранително-вкусовата промишленост и професионалното пране!

На основата на дългогодишният ни опит, проявата на уважение и професионална отговорност към нашите клиенти, Fresh & Clean предлага решения, които оптимизират качеството, стойността и времето за завършване на необходимите дейности. Професионалното развитие на фирмата ни се базира на осъзнатия  приоритет за постоянно и пряко обслужване на клиентите чрез предоставяне на правилния продукт за всяка конкретна употреба.

Дългогодишното и успешно сътрудничество на Fresh & Clean с ключови партньори от Европа,както и в цяла България са оценката за качеството на услугите, които фирмата предоставя, както и за коректните търговски отношения, които поддържа.

С балансираните си стокови наличности, които поддържа в базите си, с развитата си транспортна логистика и професионализма на своите служители, Fresh & Clean осигурява своевременно снабдяване и директна доставка на продуктите до своите клиенти.